От Фейсбук профила на Виктор ДимчевВижте сега, това не е сериозно.Едно

...
От Фейсбук профила на Виктор ДимчевВижте сега, това не е сериозно.Едно
Коментари Харесай

Тежки дни за ококорения Борис Бонев! Случи му се нещо ужасно, хващат бас на 1000 евро, че…

От  Facebook профила на Виктор Димчев
Вижте в този момент, това не е съществено.
Едно е да лъжеш като разкъсан, в стила на огромните митинги на Българска работническа партия, Българска комунистическа партия, РМС или сходните през 40-те, като дорисуваш човешки глави на митинги с по 20-30 индивида, с цел да наподобява соцреволюцията като огромна.
Друго е да ментосваш със фотоси от центъра на града, където всеки със приблизително обучение може да види, че лъжеш, настрана всеки трамвай, минал по сходни „ същински “ релси, би приключил в канавката насреща.
Отделно доскоро минах оттова и моите смотани очи от безусловно същата позиция не уловиха никакво такова деформиране.
Особено чудното в фотографията е, че има релси, които наподобява преднамерено са отрязани криви, от по половин метър, с цел да може да прецакаме кметицата и прибавим причини в интерес на ПР в жанр чекмеджета, акули и градски хипита, отраснали край жълтите павета по време на ватенките.
Ако не беше смешно, щеше да е срамно.
Слагам бас от хиляда евро, че и волска талига няма да мине по тия релси без да се разпадне.
То бива толкоз фотошоп, ама…
Преди коментара на Вкитор Димчев общинският консултант Борис Бонев внезапно изправи трамвайните релси на бул. Цар Борис III. Само за няколко часа откакто пусна подправена вест за изкривени релси, през страницата на организацията си Бонев разгласява нов фотос.
От фотосите е видно, че релсите са доста по-изправени и липсват странните извивки, които се виждат в първата му „ вест “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР